I min kurv (0)

Kontakt
shop@sisicph.dk
Info

Vi har ingen butikker eller forhandlere - vi sælger kun vores smykker her på shoppen :)

Vi har ingen butikker eller forhandlere - vi sælger kun vores smykker her på shoppen :)

Retur & ombytning

Indenfor 14 dage kan du gratis sende dine varer retur. (Hvis din ordre skal bruges som en gave kan du skrive som note til ordren hvornår gaven skal gives, så gælder de 14 dage fra den dag. )

Følg vejledningen og hent gratis pakkelabel og returseddel via link nedenfor og aflever din pakke hos din pakkeshop. 

Hent pakkelabel her: https://retur.pakkelabels.dk/sisicph

Julen 2020 - udvidet returret:

Alle varer købt fra den 8. november 2020 og frem til jul kan returneres og ombyttes til og med fredag den 8. januar 2021.

Returnering/ombytning: 

Du kan få pengene retur, ombytte til et andet smykke eller ombytte til et gavekort. Du skal angive ordrenummer som reference, når du henter gratis pakkelabel via link ovenfor. 

Returnering: Hvis du ønsker pengene retur skal du ikke gøre andet end at sende smykkerne retur til os med retursedlen udfyldt og vedlagt, så refunderer vi din ordre/delordre når vi modtager din returpakke. 

Vi kan kun udbetale pengene retur til samme kort, som har betalt for ordren.

Ombytning: Hvis du ønsker at ombytte til et andet smykke eller til et gavekort bedes du sende smykket retur til os og vedlægge retursedlen i pakken, hvor du udfylder hvad du ønsker at ombytte til. Når vi modtager din returpakke ombytter vi og fremsender nyt smykke eller gavekort til dig. Hvis der skulle være prisdifference kontakter vi dig. 

Returnering/ombytning af smykke modtaget som gave: 

Hent pakkelabel og returseddel via link ovenfor og send smykket til os. Når du henter pakkelabel skal du angive ordrenummer som reference. Hvis du ikke kender ordrenummeret kan du som reference skrive 'gave + fulde navn på person som har købt smykket', så kan vi finde ordren i vores system. 

Du skal også udfylde og vedlægge retursedlen, som du henter sammen med pakkelabel. 

Returnering: Har du modtaget et smykke som gave, som skal returneres har vi brug for ordrenummeret (eller fulde navn på personen som har købt smykket), så vi kan finde ordren og det betalingskort, som pengene skal returneres til. Vi kan kun udbetale pengene retur til samme kort, som har betalt for ordren. Returner gaven til os sammen med retursedlen og vi vil refundere pengene til betalingskortet, som har betalt for ordren. 

Ombytning: Har du modtaget et smykke som gave, som skal ombyttes bedes du sende smykket retur til os og vedlægge retursedlen i pakken, hvor du skriver hvad du ønsker at ombytte til. Når vi modtager din returpakke ombytter vi og fremsender nyt smykke eller gavekort til dig. Hvis der skulle være prisdifference kontakter vi dig. 

Hvis du er i tvivl om noget er du altid velkommen til at skrive til os shop@sisicph.dk.

Returnering af en ordre købt under kampagne: 

Betingelser for returnernering af ordrer købt i forbindelse med en kampagne kan findes her.

x