Indenfor 14 dage kan du gratis sende dine varer retur.

Hvis din ordre skal bruges som en gave kan du skrive som note til ordren hvornår gaven skal gives, så gælder de 14 dage fra den dag. Notefeltet findes i kurven inden du går til kassen. 

Julegaver 2022: Vi har forlænget returfrist frem til 10. januar 2023 på alle ordrer købt fra 1. november 2022. 

 

Byt og returnering i vores butik

Du er altid velkommen til at komme ind i vores butik i København og ombytte eller returnere smykker, som er købt enten i butikken eller online. Husk at have dit ordrenummer med. 

Returnering/ombytning af dit køb 

Du kan få pengene retur til samme kort som du har betalt med, ombytte til et andet smykke eller ombytte til et gavekort. Du skal angive dit ordrenummer som reference, når du henter gratis pakkelabel her: https://retur.pakkelabels.dk/sisicph

Returnering: 

Hvis du ønsker pengene retur skal du ikke gøre andet end at sende smykkerne retur til os med retursedlen udfyldt og vedlagt, så refunderer vi din ordre/delordre når vi modtager din returpakke. Vi kan kun udbetale pengene retur til samme kort, som har betalt for ordren. 

Ombytning kan ske på to måder: 

  1. Hvis du vil ombytte et smykke er den hurtigste løsning at bestille et nyt smykke på ny med det samme. Smykket, som skal ombyttes, sender du retur med ønske om pengene retur til dit betalingskort. På den måde sikrer du, at en eventuel anden størrelse eller model ikke bliver udsolgt inden din pakke når retur til os og vi får ekspederet den. 
  2. Hvis du ikke ønsker at lægge ud for et nyt smykke kan du sende smykket retur til os sammen med udfyldt returseddel, hvor du skriver hvad du ønsker at ombytte til. Når vi modtager din returpakke ombytter vi og fremsender nyt smykke eller gavekort til dig. Hvis der skulle være prisdifference kontakter vi dig. 

Returnering/ombytning af smykke modtaget som gave

Hent pakkelabel og returseddel via link ovenfor og send smykket til os. Når du henter pakkelabel skal du angive ordrenummer som reference. Du skal også udfylde og vedlægge retursedlen, som du henter sammen med pakkelabel, som du henter her: https://retur.pakkelabels.dk/sisicph

Returnering: 

Har du modtaget et smykke som gave, som skal returneres har vi brug for ordrenummeret, så vi kan finde ordren i vores system. Vi kan kun udbetale pengene retur til samme kort, som har betalt for ordren. Returner gaven til os sammen med retursedlen og vi vil refundere pengene til betalingskortet, som har betalt for ordren. 

Ombytning:

Har du modtaget et smykke som gave, som skal ombyttes bedes du sende smykket retur til os og vedlægge retursedlen i pakken, hvor du skriver hvad du ønsker at ombytte til. Når vi modtager din returpakke ombytter vi og fremsender nyt smykke eller gavekort til dig. Hvis der skulle være prisdifference kontakter vi dig. 

Hvis du er i tvivl om noget er du altid velkommen til at skrive til os shop@sisicph.dk.

Returnering af en ordre købt under kampagne 

Betingelser for returnernering af ordrer købt i forbindelse med en kampagne kan findes her.

Generelt om retur

  • Vi ekspederer din returpakke hurtigst muligt, men ekspeditionstid på returpakker kan være op til 7 hverdage. Når vi har ekspederet din returpakke modtager du en mail med bekræftelse på at den er håndteret. Hvis du ønsker pengene retur kan der gå op til 4 bankdage fra vi har ekspederet din returpakke til, at du kan se pengene på din bankkonto. 
  • Vi tager ikke gaveindpakning retur.
  • Vi tilbyder gratis retur på alle ordrer. Dette foregår ved at man kan hente returlabel på vores returportal. Denne service kræver at man har adgang til en printer, da label og returseddel skal printes.
  • Det er kun muligt at hente et gratis returlabel pr. ordre. Ønsker man at returnere flere smykker fra samme ordre skal de derfor sendes samlet. Hvis man returnerer flere smykker fra samme ordre i flere forskellige pakker med vores returlabels fratrækkes 50 kr. i returporto når vi refunderer ordren.