Kan jeg ændre min ordre efter den er gennemført?

Du kan ændre din ordre indtil den er pakket og sendt. Når din ordre er pakket modtager du en email med pakkens trackingnummer. Du kan som udgangspunkt derfor ændre din ordre indtil du har modtaget denne email med trackingnummer. Send en email til shop@sisicph.dk, så finder vi en løsning.

Hvilke kort kan jeg betale med?

Vi modtager betaling med VISA, Mastercard, MobilePay og Klarna.

Hvor lang tid går der før jeg modtager min ordre?

Vi pakker og sender ordrer på alle hverdage. Vi sender med GLS, PostNord og dao, som leverer pakker alle hverdage. Der sker også omdeling af pakker bestilt til pakkeshop på lørdage.

Leveringstid er 1-3 hverdage. Hvis du har en ordre, som haster er du altid velkommen til at ringe på telefon +45 31179444 eller skriv til os på shop@sisicph.dk, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe :) 

Hvad koster levering?

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 249 kr.

Vi sender med GLS til pakkeshop efter eget valg. Dette koster 30 kr. på ordrer under 250 kr, og er gratis hvis du køber for mere.

Du kan også vælge at få sendt din pakke med PostNord til pakkeshop. Dette koster 10 kr.

Vi tilbyder hjemmelevering med GLS - dette koster 40 kr. uanset ordrens størrelse.

Du kan også vælge hjemmelevering med dao - dette koster 15 kr. 

Kan min ordre sendes som gave og blive pakket ind?

Ja, alle vores smykker pakkes i fine smykkeæsker. Man kan desuden tilkøbe en gavepose til gaveindpakning, som vi vedlægger i pakken. Hvis ordren skal sendes direkte til modtageren pakker vi også gerne smykkerne i gaveposen og vedlægger også gerne en personlig hilsen til modtageren af pakken. Skriv det i notefeltet til ordren, når du har lagt smykkerne i indkøbskurven, hvis vi skal sende direkte til modtager. 

Skriv endelig til os på shop@sisicph.dk hvis du har spørgsmål - husk at oplyse ordrenummer hvis dit spørgsmål vedrører en ordre. 

Vi tilbyder 30 dages returret fra den dag gaven skal gives. Du skal blot skrive en note i kurven, hvor du angiver hvornår gaven skal gives, så gælder returfristen på 30 dage fra den dag gaven gives (vi kan maksimalt forlænge returretten op til 90 dage). 

Hvor lang tid kan jeg ombytte/returnere min ordre?

Du har 30 dages fuld returret.

Du kan få forlænget returfristen hvis det er gave. Du skal blot skrive en note i kurven, hvor du angiver hvornår gaven skal gives. Så gælder returfristen på 30 dage fra den dag (vi kan maksimalt forlænge returretten op til 90 dage). 

Indenfor returfristen tilbydes gratis ombytning til andet smykke eller gavekort. Ønskes penge refunderet til betalingskortet fratrækkes et returfragtgebyr på 30 kr. såfremt vores label anvendes til returneringen. Læs mere her.

Hvordan sender jeg mine varer retur?

Læs vores returguide her.