Størrelsesguide til ringe:

Vores ringstørrelser er ringenes indre omkreds målt i mm. Dvs. en størrelse 50 ring er 50mm i omkreds, der hvor den sidder på fingeren.

Hvis du ikke i forvejen kender din ringstørrelse, kan du nemt måle dig frem til den. Når du skal måle din ringstørrelse skal du være opmærksom på, at dine fingre er mindre når de er kolde, og større når de er varme. Det er derfor vigtigt, at du måler omkredsen af dine fingre, når de er så tæt på normal temperatur som muligt. 

Sådan måler du din fingers omkreds:

Brug enten en snor eller en strimmel papir, og sæt den rundt om den finger du ønsker ringen skal sidde på. Du markerer der hvor snoren/strimlen mødes, når den sidder behageligt omkring fingeren. Stræk nu snoren/strimlen ud, og mål hvor mange millimeter den er, inde for det markerede område. 

Vupti! Nu har du din fingers omkreds, og dermed din ringstørrelse. 

Find ringstørrelse ved at måle en ring du har

Hvis du allerede har en ring, som har den rette størrelse, kan du også måle diameteren, og se hvad det svarer til i vores ringstørrelser nedenfor.

Diameter, indvendig

Størrelse / omkreds, mm.

15,3 mm

Str. 48

15,9 mm

Str. 50

16,5 mm

Str. 52

17,2 mm Str. 54
17,8 mm Str. 56
18,5 mm Str. 58
19,2 mm Str. 60

 

Størrelsesguide til halskæder:

Hos Sisi Copenhagen udbyder vi halskæder i mange længder. Vores basiskæder Simple link chain og Simple ball chain fås i længderne 42, 45, 50, 60 og 80cm. 

Det er altid en god idé, at måle nogle af sine eksisterende halskæder, før man bestemmer sig for en kædelængde. Så har man en bedre indtryk af, hvordan kæden hænger. 

Når du skal måle din egen kæde, skal du lægge kæden ned på en plan overflade, og måle kæden fra den ene ende af halskæden til den anden. 

Noter længden og brug det som en vejledning til når du skal købe din næste halskæde. 

Vores forskellige kædelængder:

40cm: Vi udbyder enkelte af vores halskæder i 40cm, hvilket er tæt på at være det man kalder en choker. Halskæden er meget kort, og går tæt op omkring halsen. Det er derfor vigtigt at man er opmærksom på dette, når man køber så kort en kæde. 

Kæder på 40cm er gode til at kombinere med andre længere kæder, men kan også bruges alene for et mere simpelt udtryk.

42cm: 42cm er den korteste længde vi udbyder i vores basiskæder (Vores Simple link chain og Simple ball chain). Halskæder med en kæde på 42cm er korte, og gode til hvis man ønsker at vedhænget skal hænge lige over ens trøjes halsudskæring. 

45cm: Vores kæder på 45cm er en af de mest populære længder vi har. Halskæden passer stort set alle, men kan selvfølgelig godt fremstå lidt kort for nogen. Halskæden hænger pænt hvis man har en V-udskæring på, eller en højhalset trøje, hvor man ønsker at halskæden går ned over halsudskæringen. 

50cm: En anden af vores mest populære længder, er vores kæder på 50cm. Halskæden er en god medium længde, der går ned til omkring midten af brystet. De fungerer i de fleste sammenhænge, og kan bruges af alle. 

60cm: Vores kæder på 60cm er en af vores lidt længere kæder. Kæderne på 60cm går lige ned over brystet – men det kan selvfølgelig variere fra person til person. En halskæde på 60cm er ideel til at kombinere med andre kortere kæder, men kan også sagtens benyttes alene med et flot vedhæng på. 

80cm: Vores kæder på 80cm er de længste vi udbyder. Halskæderne på 80 cm er lange, og går ned til omkring starten/midten af maven. Halskæder på 80cm kan sagtens bæres alene med et vedhæng, men kan også kombineres med andre kæder. 

På billedet nedenfor ser man vores Simple link chain i 42, 45, 50, 60 og 80cm.