Skal du konfirmeres i 2024? Så er det måske tid til at begynde at tænke på den perfekte ønskeliste! Og hvorfor ikke ønske sig smykker fra Sisi Copenhagen? Smykker er ikke bare flotte gaver, men også personlige minder, som man beholder resten af livet. Vi har fundet de hotteste smykketrends i 2024, så du kan blive inspireret til din ønskeliste.

Forårstrends 2024

Gå på opdagelse i de nyeste smykketrends for foråret. Vi har samlet inspiration til ønskelisten til dig som skal konfirmeres i år. 

Friske og smukke farver til foråret

Foråret er her, og det bringer en eksplosion af friske og smukke farver med sig! En stor trend dette forår er smykker i fantastiske nuancer af grøn, blå og lilla - gerne med et råt og iøjnefaldende udtryk. Disse farverige smykker er det ideelle valg for konfirmanden, der ønsker at skille sig ud og udtrykke sin personlige stil.

 


Perlesmykker er en trend, som aldrig går af mode

Perlesmykker er i 2024 større end nogensinde før. Smykker med ferskvandsperler passer til næsten alt og giver et touch af elegance. Uanset om du foretrækker den klassiske stil eller et mere moderne twist, har vi et bredt udvalg af perlesmykker, der vil være perfekte til din ønskeliste.

 


Mix & Match

Har du også bemærket, at flere og flere mixer deres smykker og kombinerer både sølv og guld? Det er blevet en af de populære trends i år! Denne stil bryder med de traditionelle "mode-regler" og giver et personligt og unikt udtryk. At blande metaller tillader dig at lege med forskellige looks og sammensætte din egen personlige stil. Så hvis du er på udkig efter en måde at opgradere din smykkesamling på, kan du overveje at eksperimentere med at mixe sølv og guld smykker.

 


 

Et traditionelt smykke der aldrig går af mode

Et smykke, mange stadig elsker at få i konfirmationsgave, er det klassiske kors i massivt guld. Det er noget helt særligt, fordi man kan have det hele livet, og det går aldrig af mode. Et andet tidløst valg er et diamantsmykke - evigt smukt og eksklusivt. Vi følger de seneste trends, og derfor er alle vores diamantsmykker fremstillet med certificerede, bæredygtige og laboratoriedyrkede diamanter.


SMYKKER TIL KONFIRMATION '24

Find konkrete forslag til smykker ved at klikke dig ind på en af produktsamlingerne herunder.

Hvis du mangler mere inspiration kan du også udforske vores trendinglister på Ønskeskyen her.

FAQ

Kan jeg allerede købe konfirmationsgaver nu?

Ja det kan du sagtens! Der er 30 dages returfrist fra den dag, du giver gaven. Du skal blot skrive en note i kurven, hvor du angiver hvornår gaven skal gives. Så gælder returfristen på 30 dage fra den dag (vi kan maksimalt forlænge returretten op til 90 dage). 

Hvilke typer smykker er passende at give i konfirmationsgave?

Ofte gives mere tidløse og klassiske smykker som konfirmationsgaver. Dette kan fx. være et smykke i massivt guld, da smykker i massiv guld kan holde hele livet og dermed blive et evigt om den store dag. Se vores forslag til konfirmationsgaver i massiv guld her.

Hvordan vælger jeg det rigtige smykke til en konfirmand?

Overvej konfirmandens personlige stil og præferencer. Fortrækker personen guld, sølv eller noget mere farverigt? Generelt er noget simpelt og klassisk ofte en sikker vinder. Det kunne være en elegant halskæde, et fint armbånd eller nogle smukke øreringe.

Mange konfirmander har allerede smykker på deres ønskelister - vi har samlet de smykker vi allerede nu kan se 'hitter' på ønskelister i år her.

Kan min ordre sendes som gave og blive pakket ind til konfirmanden?

Ja, alle vores smykker pakkes i fine smykkeæsker. Man kan desuden tilkøbe en eksklusiv gift bag til gaveindpakning, som vi vedlægger i pakken.

Kan konfirmanden ombytte/returnere smykket?

Der er 30 dages fuld returret på gaver og de 30 dage er gældende fra den dag gaven gives, såfremt gavegiveren har oplyst hvornår gaven gives ifm. købet (vi kan forlænge returretten op til 90 dage).

Hvis konfirmanden ønsker at ombytte til et andet smykke kan modtager hente en gratis returlabel via vores returportal og ombytte til tilgodebevis, som efterfølgende kan bruges til at bestille et andet smykke. Man skal blot bruge ordrenummer for at kunne ombytte.

Konfirmanden kan også vælge at få refunderet beløbet for gaven. OBS: refunderingen vil komme ind på gavegiverens betalingskort, som har været brugt til at foretage det oprindelige køb med. Dvs. konfirmanden vil ikke modtage pengene - det vil den person som har købt gaven.

Læs mere her.