Black Week hos Sisi Copenhagen ♥︎

Er du klar til årets vildeste shoppingevent? Så det tid til at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Som VIP- kunde kan du se frem til at få eksklusiv adgang til vores Black Week med fantastiske tilbud. 

Vi har sammensat en helt særlig kollektion af smykker, der er perfekte til at forkæle dig selv eller finde de perfekte julegaver til venner og familie. Med VIP-adgang får du mulighed for at shoppe før alle andre, så du kan sikre dig de bedste deals! 

Få VIP-adgang før Black Week!

Hold øje med din indbakke, hvor vi vil sende dig en personlig invitation til Black Week. Her vil du kunne finde masser af spændende tilbud og smykker til nedsatte priser. Vi kan næsten ikke vente med at forkæle dig!

Så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev i dag og få VIP-adgang til vores Black Week. Du vil ikke gå glip af de fantastiske tilbud, der venter!

'Spar stort på årets vildeste shoppingdag - Black Friday!

Hos Sisi Copenhagen fejre vi Black Friday med en hel uges fest med fantastiske tilbud og rabatter. Vi har spændende konkurrencer og ekstraordinære tilbud hele ugen og frem til selve Black Friday!

Hvad kan du forvente til Black Week?

Selvom vi ikke kan afsløre alle vores fantastiske tilbud til Black Week endnu, kan du helt sikkert forvente nogle ekstraordinære gode tilbud på alle vores smykker. Men det vi kan fortælle er, at det som regel går hurtigt med salg af vores smykker, så du skal ikke vente for længe. Hold derfor godt øje med vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret og få adgang før alle andre! 

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig som kunde at få fat i de bedste tilbud på de mest eftertragtede smykker. Derfor har vi gjort os ekstra umage og sammensat en imponerende samling af smykker, der vil glæde selv de mest kræsne hjerter. Uanset om du er på udkig efter et elegant armbånd, en betagende halskæde eller et sæt smukke øreringe til gave eller bare vil forkæle dig selv, så vil vores udvalg af smykker helt sikkert imponere dig, og vi kan garantere, at vi har det, du søger.

Vi ønsker at gøre din smykkekøbsoplevelse så behagelig som muligt. Derfor tilbyder vi også forskellige betalingsmuligheder og nem levering, så du så hurtigt som muligt kan få dine nye smykker i hænderne. Du kan betale med VISA, Mastercard, MobilePay og Klarna. Derudover sender vi med GLS og PostNord til en pakkeshop efter eget valg. Vi tilbyder også hjemmelevering med GLS eller PostNord. 

Du kan shoppe med ro i sindet og købe julegaver, for vi tilbyder 30 dages returret fra den 24. December.

Så kom og være med til årets fest hos Sisi Copenhagen. Vi sørger for de bedste tilbud og den mest behagelige shoppingoplevelse til din Black Week! Du kan shoppe alle vores tilbud online på Sisicph.dk eller i vores fysiske butik på Østerbrogade 64. 

Vi glæder os til at fejre denne kæmpe shoppingfest med dig! ♥︎

Sådan forbereder du dig til Black Week:

  1. Lav din ønskeliste: Hvis du ikke kan vente indtil Black Week, kan du med fordel benytte vores ønskefunktion, hvor du kan tilføje alle dine favoritsmykker til din helt egen personlige ønskeliste. Så går du ikke glip af de bedste tilbud på dine favoritsmykker. Læs mere her. 
  2. Tilmeld dig vores nyhedsbrev: Vi sender ekslusive tilbud til alle, som har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Så sikrer du dig at være en af de første til at starte Black Week.
  3. Følg vores sociale medier: Følg os på vores sociale medier, for at få opdateringer om vores Black Week-tilbud. Du kan følge os på Instagram, Facebook og TikTok.

Dette skal du være opmærksom på:

  1. Vi sender med GLS og PostNord til en pakkeshop efter eget valg. Vi tilbyder også hjemmelevering med GLS eller PostNord. 
  2. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre over 249 kr. 
  3. Hvis din ordre skal bruges som en gave, kan du skrive en note til ordren, hvornår gaven skal gives, så gælder de 30 dage fra den dag.
  4. Vi gør opmærksom på, at alle refunderinger tilbagebetales KUN til det samme kort / betalingsmetode, der er brugt ved købet. Du kan læse mere om returnering og ombytning her.
  5. Leveringtiden er 1-3 hverdage. OBS! Under travlhed som Black Week kan der forekomme længere leveringstid grundet travlhed. Du vil selvfølgelig modtage en mail fra os, hvis din pakke skulle blive forsinket. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at overholde leveringfristen. 
  6. Vær opmærksom på returnering af en ordre købt under kampagne. Du kan læse mere her.