Når den store dag nærmer sig, og forberedelserne er i fuld gang, er det vigtigt ikke at glemme de små detaljer, som virkelig kan fuldende dit look. Udover den perfekte kjole og de ideelle sko, spiller smykker en stor rolle i at forstærke din stil og udstråling til din konfirmation. Vi har samlet nogle forskellige konfirmationslooks til dig, som du kan bruge til inspiration.

Smykker til den store dag

Smykker er helt ideelle accessories, der kan pifte ethvert outfit op. Vi har både klassiske kors-smykker, som mange bærer på konfirmationsdagen, men vi har også en masse moderne smykker, som øreringe og halskæder, der kan fange opmærksomheden på den store dag.

Klassisk elegance

En tidløs favorit på konfirmationsdagen kan være et klassisk kors eller et kors med et moderne twist. Et kors kan være både et symbol på tro og en elegant tilføjelse til dit look. Derudover er perlesmykker klassiske, elegante og passer til ethvert outfit.

 


Et moderne twist

Hvis du søger et mere moderne twist, har vi et stort udvalg af smykker med et let råt, men samtidig feminint udtryk. Disse smykker kan være med til at fange opmærksomheden og tilføje et moderne præg til dit look.

 


Et iøjnefaldende look til konfirmationen

Ønsker du et look, der virkelig fanger opmærksomheden? Vores smykker med farverige zirkoner tilfører elegance og får dig til at skille dig ud fra mængden. Smykkerne er med til at gøre dit konfirmationsoutfit uforglemmeligt med disse iøjnefaldende stykker.

 

Smykkeguide til mænd

Vidste du, at smykker ikke kun er til kvinder? Det rigtige armbånd eller halskæde kan virkelig gøre en forskel for dit look. Perlesmykker er blevet en trend for fyre og passer perfekt til dit konfirmationssæt. Det tilføjer et moderne og unikt touch, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Hvis du ikke er til perler, er der stadig mange muligheder, f.eks. en guld- eller sølvpanserkæde, eller en ankerkæde. Vores Sia- og Alma-kæder kan være lige det ekstra, du mangler, uden at det bliver for meget. De er enkle og maskuline og nemme at kombinere med forskellige looks.

 

SMYKKER TIL KONFIRMATION '24

Find konkrete forslag til smykker ved at klikke dig ind på en af produktsamlingerne herunder.

Hvis du mangler mere inspiration kan du også udforske vores trendinglister på Ønskeskyen her.

FAQ

Kan jeg allerede købe konfirmationsgaver nu?

Ja det kan du sagtens! Der er 30 dages returfrist fra den dag, du giver gaven. Du skal blot skrive en note i kurven, hvor du angiver hvornår gaven skal gives. Så gælder returfristen på 30 dage fra den dag (vi kan maksimalt forlænge returretten op til 90 dage). 

Hvilke typer smykker er passende at give i konfirmationsgave?

Ofte gives mere tidløse og klassiske smykker som konfirmationsgaver. Dette kan fx. være et smykke i massivt guld, da smykker i massiv guld kan holde hele livet og dermed blive et evigt om den store dag. Se vores forslag til konfirmationsgaver i massiv guld her.

Hvordan vælger jeg det rigtige smykke til en konfirmand?

Overvej konfirmandens personlige stil og præferencer. Fortrækker personen guld, sølv eller noget mere farverigt? Generelt er noget simpelt og klassisk ofte en sikker vinder. Det kunne være en elegant halskæde, et fint armbånd eller nogle smukke øreringe.

Mange konfirmander har allerede smykker på deres ønskelister - vi har samlet de smykker vi allerede nu kan se 'hitter' på ønskelister i år her.

Kan min ordre sendes som gave og blive pakket ind til konfirmanden?

Ja, alle vores smykker pakkes i fine smykkeæsker. Man kan desuden tilkøbe en eksklusiv gift bag til gaveindpakning, som vi vedlægger i pakken.

Kan konfirmanden ombytte/returnere smykket?

Der er 30 dages fuld returret på gaver og de 30 dage er gældende fra den dag gaven gives, såfremt gavegiveren har oplyst hvornår gaven gives ifm. købet (vi kan forlænge returretten op til 90 dage).

Hvis konfirmanden ønsker at ombytte til et andet smykke kan modtager hente en gratis returlabel via vores returportal og ombytte til tilgodebevis, som efterfølgende kan bruges til at bestille et andet smykke. Man skal blot bruge ordrenummer for at kunne ombytte.

Konfirmanden kan også vælge at få refunderet beløbet for gaven. OBS: refunderingen vil komme ind på gavegiverens betalingskort, som har været brugt til at foretage det oprindelige køb med. Dvs. konfirmanden vil ikke modtage pengene - det vil den person som har købt gaven.

Læs mere her.