Gaver til konfirmanden behøver ikke at være dyre. Det er tid til at finde den perfekte konfirmationsgave, men hvordan finder du noget helt specielt uden at sprænge budgettet? Vi hjælper dig godt på vej. Vi har sammensat smykkegaver, der passer til alle budgetter, så du kan finde den ideelle gave uden at gå på kompromis med prisen.

Smykkegaver til under 350 kr. 

Vi har et stort udvalg af søde og fine smykker til under 350 kr. - eksempelvis enkle armbånd, feminine halskæder eller smukke øreringe i både sølv og forgyldt. Disse klassiske smykker passer til alle outfits og kan sagtens mixes med andre smykker for et personligt look.Smykkegaver til under 500 kr. 

Der findes mange fine smykkegaver til under 500 kr. Vi har både smykker med sten og trendy perler, som de fleste ville elske. Uanset om du er på udkig efter noget enkelt og elegant eller noget mere iøjnefaldende og unikt, kan du finde en konfirmationsgave blandt vores mange smukke styles.Smykkegaver til under 1000 kr. 

Du kan vælge at give et smykkesæt, eksempelvis en matchende kæde og armbånd, der vil komplementere hinanden smukt. Hvis du har lyst til at give en ekstra speciel gave, er det muligt at finde smukke, massive guldsmykker for under 1000 kr. Massive smykker udgør den perfekte gave, da de kan holde hele livet.

 


SMYKKER TIL KONFIRMATION '24

Find konkrete forslag til smykker ved at klikke dig ind på en af produktsamlingerne herunder.

Hvis du mangler mere inspiration kan du også udforske vores trendinglister på Ønskeskyen her.

FAQ

Kan jeg allerede købe konfirmationsgaver nu?

Ja det kan du sagtens! Der er 30 dages returfrist fra den dag, du giver gaven. Du skal blot skrive en note i kurven, hvor du angiver hvornår gaven skal gives. Så gælder returfristen på 30 dage fra den dag (vi kan maksimalt forlænge returretten op til 90 dage). 

Hvilke typer smykker er passende at give i konfirmationsgave?

Ofte gives mere tidløse og klassiske smykker som konfirmationsgaver. Dette kan fx. være et smykke i massivt guld, da smykker i massiv guld kan holde hele livet og dermed blive et evigt om den store dag. Se vores forslag til konfirmationsgaver i massiv guld her.

Hvordan vælger jeg det rigtige smykke til en konfirmand?

Overvej konfirmandens personlige stil og præferencer. Fortrækker personen guld, sølv eller noget mere farverigt? Generelt er noget simpelt og klassisk ofte en sikker vinder. Det kunne være en elegant halskæde, et fint armbånd eller nogle smukke øreringe.

Mange konfirmander har allerede smykker på deres ønskelister - vi har samlet de smykker vi allerede nu kan se 'hitter' på ønskelister i år her.

Kan min ordre sendes som gave og blive pakket ind til konfirmanden?

Ja, alle vores smykker pakkes i fine smykkeæsker. Man kan desuden tilkøbe en eksklusiv gift bag til gaveindpakning, som vi vedlægger i pakken.

Kan konfirmanden ombytte/returnere smykket?

Der er 30 dages fuld returret på gaver og de 30 dage er gældende fra den dag gaven gives, såfremt gavegiveren har oplyst hvornår gaven gives ifm. købet (vi kan forlænge returretten op til 90 dage).

Hvis konfirmanden ønsker at ombytte til et andet smykke kan modtager hente en gratis returlabel via vores returportal og ombytte til tilgodebevis, som efterfølgende kan bruges til at bestille et andet smykke. Man skal blot bruge ordrenummer for at kunne ombytte.

Konfirmanden kan også vælge at få refunderet beløbet for gaven. OBS: refunderingen vil komme ind på gavegiverens betalingskort, som har været brugt til at foretage det oprindelige køb med. Dvs. konfirmanden vil ikke modtage pengene - det vil den person som har købt gaven.

Læs mere her.