Gør konfirmationsdagen uforglemmelig med betydningsfulde smykker i massivt 9- og 14-karat guld. De eksklusive smykker er en perfekt gaveidé, da smykker i massivt guld kan holde hele livet. Du kan vælge mellem en række klassiske og traditionelle smykker såsom korsvedhæng, elegante armbånd eller smukke perleøreringe. Vi har samlet vores forslag på de ideelle smykker til denne betydningsfulde dag.

Vælg den ideelle smykkegave med omtanke

Når det kommer til at vælge et smykke til konfirmanden, er et smykke i massivt guld et sikkert valg. Smykker i massivt guld kan holde hele livet – samt flere generationer, hvilket giver konfirmanden et varigt minde om dagen og den person, som gav det. Desuden behøver man ikke at være bekymret for kombinationen med andre smykker, da massivt guld let kan matches med både sølv og forgyldte smykker. En stor fordel ved de massive guldsmykker er, at de ikke mister farven med tiden, hvilket gør smykkerne ideelle til daglig brug.

 

Gaveideer i 9kt. guld der kan bringe minder resten af livet

Hvis du gerne vil give en smykkegave i 9 karat guld, har vi efterhånden et stort udvalg af smukke styles. Hvis du f.eks. søger en farverig gave kan vi anbefale smykker i massivt 9-karat guld med ægte og naturlige ædelsten i alverdens smukke farver. Hvis du derimod ønsker en smykkegave, der er lidt mere nedtonet, men stadig i ægte guld, består vores Fine Jewelry af mange smukke tidløse klassikere, som man næsten aldrig går galt i byen med, og som holder hele livet.

Gør konfirmationsdagen helt speciel med et diamantsmykke i 14 kt. guld 

Du behøver ikke at bruge en formue for at finde et smukt diamantsmykke. Vi tilbyder overkommelige priser på vores laboratoriedyrkede diamantsmykker, der starter fra kun 1.895 kr., så flere kan være med uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et diamantsmykke er en perfekt konfirmationsgave, da det er et enkelt og tidløst smykke, der passer til både hverdag og festlige begivenheder. Diamantsmykker går aldrig af mode.

Uanset om konfirmanden foretrækker et enkelt og minimalistisk design eller søger noget mere iøjnefaldende, har vi noget for enhver smag. Fra fine diamantvedhæng og elegante solitaireørestikker for dem, der holder af det enkle og simple, til eksklusive ringe, halskæder eller øreringe for dem, der ønsker noget, der skiller sig ud.

 


 

SMYKKER TIL KONFIRMATION '24

Find konkrete forslag til smykker ved at klikke dig ind på en af produktsamlingerne herunder.

Hvis du mangler mere inspiration kan du også udforske vores trendinglister på Ønskeskyen her.

FAQ

Kan jeg allerede købe konfirmationsgaver nu?

Ja det kan du sagtens! Der er 30 dages returfrist fra den dag, du giver gaven. Du skal blot skrive en note i kurven, hvor du angiver hvornår gaven skal gives. Så gælder returfristen på 30 dage fra den dag (vi kan maksimalt forlænge returretten op til 90 dage). 

Hvilke typer smykker er passende at give i konfirmationsgave?

Ofte gives mere tidløse og klassiske smykker som konfirmationsgaver. Dette kan fx. være et smykke i massivt guld, da smykker i massiv guld kan holde hele livet og dermed blive et evigt om den store dag. Se vores forslag til konfirmationsgaver i massiv guld her.

Hvordan vælger jeg det rigtige smykke til en konfirmand?

Overvej konfirmandens personlige stil og præferencer. Fortrækker personen guld, sølv eller noget mere farverigt? Generelt er noget simpelt og klassisk ofte en sikker vinder. Det kunne være en elegant halskæde, et fint armbånd eller nogle smukke øreringe.

Mange konfirmander har allerede smykker på deres ønskelister - vi har samlet de smykker vi allerede nu kan se 'hitter' på ønskelister i år her.

Kan min ordre sendes som gave og blive pakket ind til konfirmanden?

Ja, alle vores smykker pakkes i fine smykkeæsker. Man kan desuden tilkøbe en eksklusiv gift bag til gaveindpakning, som vi vedlægger i pakken.

Kan konfirmanden ombytte/returnere smykket?

Der er 30 dages fuld returret på gaver og de 30 dage er gældende fra den dag gaven gives, såfremt gavegiveren har oplyst hvornår gaven gives ifm. købet (vi kan forlænge returretten op til 90 dage).

Hvis konfirmanden ønsker at ombytte til et andet smykke kan modtager hente en gratis returlabel via vores returportal og ombytte til tilgodebevis, som efterfølgende kan bruges til at bestille et andet smykke. Man skal blot bruge ordrenummer for at kunne ombytte.

Konfirmanden kan også vælge at få refunderet beløbet for gaven. OBS: refunderingen vil komme ind på gavegiverens betalingskort, som har været brugt til at foretage det oprindelige køb med. Dvs. konfirmanden vil ikke modtage pengene - det vil den person som har købt gaven.

Læs mere her.