Velkommen hos Sisi Copenhagen. Vi er et dansk smykkefirma med en stor passion for smykker. Vi skaber smukke og tidsløse kvalitetssmykker i ædle metaller - og så gør vi det til meget fair priser ♡

Vores fokus er, at skabe enkle og smukke smykker, som alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye designs. Vi er ikke bange for at tænke i nye baner og sørger hele tiden for at udfordre os selv kreativt.

Vi ønsker at byde dig indenfor i vores univers af smykker i elegante og smukke designs, som alle er lavet i ædle metaller og som du derfor kan have glæde af i mange år. Vi vil gerne dele vores passion, og synes at alle bør have mulighed for at forkæle sig selv med smukke smykker, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi håber her hos Sisi Copenhagen, at vi har inspireret dig til at tage et kig på vores smykker.

Vores smykker

Vores smykker er lavet i 925 sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv med forskellige ædelsten eller ægte kulturferskvandsperler.

Vores Fine Jewelry kollektion består af smykker i massiv 9 karat og 14 karat guld.

De gode materialer betyder at dine smykker fra Sisi Copenhagen vil holde i mange år.

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse og glade for deres køb. For at give vores kunder fuld tryghed tilbyder vi altid gratis fragt og gratis ombytning og nem retur.

Vi gør os umage for at give dig en god oplevelse når du køber et smykke fra Sisi Copenhagen. Hvis du har nogle spørgsmål/kommentarer/ris eller ros skal du endelig kontakte os på shop@sisicph.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi er meget stolte af at være er det danske smykkebrand på Trustpilot med den bedste rating. Læs om vores kunders købsoplevelse på Trustpilot her

Mød Vivi

Hvor stammer ideen til at starte et smykkebrand fra?

Jeg har været omgivet af smykker så længe jeg kan huske - og lidt til. Min mor har designet og handlet smykker i al den tid jeg har levet og siden jeg var helt lille har jeg været med inde over min mors virksomhed. 

Gennem mine teenage-år hjalp jeg til i min mors firma, men i en periode så det ikke ud til, at jeg skulle følge i hendes fodspor. Jeg tog en videregående uddannelse og startede en karriere som revisor og rådgiver for store virksomheder.

Efter nogle år i revisions- og konsulentbranchen blev smykke- og iværksættertrangen i 2016 for stor og jeg besluttede at starte mit eget smykkebrand. 'Sisi' og vores logo er inspireret af min mor. I 1970'erne solgte hun forgyldte orkideer - den kollektion kaldte hun dengang Sisi og tegnede det fine logo med inspiration fra orkideen.

Jeg fik lov at 'arve' både navn og logo og min mor blev samtidig min primære leverandør af de smykker jeg havde udvalgt og designet til Sisi Copenhagen. Siden er virksomheden vokset og i dag er vi mere end 20 medarbejdere og kontorhunden Luna på vores adresse i København.

Hvad er målet med Sisi Copenhagen?

For mig har Sisi Copenhagen fra dag et handlet om dig. Dig som kunde. Jeg går meget op i at man altid får smykker af den højeste kvalitet, med den bedste service og til meget rimelig priser.

For mig starter kvalitet ved materialer; alle vores smykker er lavet af ædle metaller - dvs. 925 sterlingsølv og vores forgyldninger er i 18 karat guld. Vores 'Fine Jewelry' smykker er som minimum 9 karat massiv guld. Vi bruger kun ægte ferskvandsperler og halvædelsten. Aldrig glas eller kunstperler.

For mig betyder det utrolig meget, at alle der har købt smykker hos os, er mere end tilfredse. Med mere end 5.400 anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 4,9 er vi godt på vej. Hver gang vi får andet end en 5-stjernet anmeldelse må jeg indrømme at det skærer en lille smule i hjertet... Jeg er først helt tilfreds når alle vores anmeldelser er 5 stjernede :) 

Hvilke smykker går jeg selv med for tiden?

Selvom jeg omgiver mig med smykker hver dag, elsker jeg stadig at gå med dem. Generelt er jeg til de mere klassiske looks, men gerne med et moderne tvist. Jeg har længe primært gået med guldsmykker, men er også ret vild med at mikse guld og sølv. Det fantastiske ved smykker er at man kan kombinere dem på utallige måder og skabe forskellige udtryk. Det er kun fantasien der sætter grænser.