LEVERING 2-3 HVERDAGE · · GRATIS FRAGT & RETUR · · LEVERING 2-3 HVERDAGE · · GRATIS FRAGT & RETUR · · 5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT · ·

I min kurv (0)

Kontakt
shop@sisicph.dk
Info

Vi har ingen butikker eller forhandlere - vi sælger kun vores smykker her på shoppen :)

Vi har ingen butikker eller forhandlere - vi sælger kun vores smykker her på shoppen :)

Om Sisi Copenhagen

Hos Sisi Copenhagen elsker vi smykker! Vi er her for at tilbyde dig smykker i ægte materialer i enkle og klassiske designs - og så gør vi det til meget fair priser ♡

Vores passion er naturens smukke ædelsten og og hvordan man kan skabe farverige og unikke smykker ud af de eftertragtede sten. Vi vil meget gerne dele vores passion og synes at alle kvinder bør have mulighed for at forkæle sig selv og købe smukke og ægte smykker.

Vi ønsker at dele vores smykkeglæde og byde dig indenfor i vores univers af ægte smykker med farverige og glimtende ædelsten i klassiske og elegante designs, som du kan have glæde af i mange år.

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse og glade for deres køb. For at give vores kunder fuld tryghed tilbyder vi altid gratis fragt og gratis retur.

Vi gør os umage for at give dig en god oplevelse når du køber et smykke fra Sisi Copenhagen. Hvis du har nogle spørgsmål/kommentarer/ris eller ros skal du endelig kontakte os på shop@sisicph.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi henviser til vores side på Trustpilot, hvor du kan læse om vores kunders købsoplevelse hos os. 

Vores smykker

Alle vores smykkerne er alle lavet i 925 sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv med forskellige ædelsten eller ægte ferskvandsperler. De gode materialer betyder at dine smykker fra Sisi Copenhagen vil holde i mange år.

Smykkepleje

Smykker fra Sisi Copenhagen kan holde i mange år hvis de behandles med omtanke. Det anbefales at du følger nedenstående gode råd.
  • Brug en blød klud til at pudse og tørre dit smykke af
  • Tag dine smykker af når du går i bad og dyrker motion
  • Undgå at dine smykker kommer i kontakt med parfume, cremer, neglelaksfjerner, hårspray og lignende
  • Opbevar dine smykker i en lufttæt pose hvis du vil undgå at dine smykker i sterlingsølv bliver mørkere som del af den naturlige oxideringsproces. Hvis et smykke er blevet oxideret kan det pudses op, så det bliver blankt og fint igen.
Forgyldning og oxidering af sølv er overfladebehandlinger og vil derfor med tiden blive slidt af. Vær derfor opmærksom på at følge vores råd til smykkepleje, så smykkets overflade beskyttes og det kan holde sig smukt længe.