Størrelsesguide til ringe

Vores ringstørrelser er ringenes indre omkreds målt i mm. Dvs. en størrelse 52 ring er 52mm i omkreds.

Hvis du ikke i forvejen kender din ringstørrelse, kan du nemt måle dig frem til den på flere måder: 

1. Mål omkredsen af din finger:

 1. Klip en strimmel papir

 2. Sæt den rundt om den finger du ønsker, at ringen skal sidde på. 

 3. Marker der hvor strimlen mødes, når den sidder behageligt omkring fingeren. 

 4. Stræk nu strimlen ud, og mål hvor mange millimeter den er, indenfor det markerede område. 

 5. Nu har du din fingers omkreds i mm og dermed din vejledende ringstørrelse.

  2. Mål en ring du har:

  Hvis du allerede har en ring, som har den rette størrelse, kan du også måle den indvendige diameter på ringen, og gange med pi = 3,14159. På den måde finder du omkredsen af ringen og dermed din vejledende ringstørrelse

  3. Mål ring med papir:

  1. Klip en strimmel papir

  2. Mål indersiden af ringen med papiret

  3. Marker der hvor strimlen mødes

  4. Stræk nu strimlen ud, og mål hvor mange millimeter den er, indenfor det markerede område. 

  5. Der har du omkredsen af din ring og dermed din  vejledende ringstørrelse

   4. Mål ring ved hjælp af app:

   1. Find en ring der passer i størrelsen

   2. Download appen “Ring Sizer by Jason Withers” (App store)

   3. Placer ringen på cirklen og juster cirklen til den passer på indersiden af ringens omkreds

   4. Aflæs størrelsen - dermed har du din  vejledende ringstørrelse

   Udover de metoder vi anbefaler, kan du også gå til din lokale guldsmed eller komme ind til os og få målt din ringstørrelse.

   Hvis det er muligt, anbefaler vi dog altid, at komme ind i vores fysiske butik på Østerbrogade 64 i København Ø og prøve ringerne for at finde din størrelse.

   Ting at være opmærksom på:

   • Når du skal måle din ringstørrelse, skal du være opmærksom på, at dine fingre er mindre når de er kolde, og større når de er varme. Det er derfor vigtigt, at du måler omkredsen af dine fingre, når de er så tæt på normal temperatur som muligt. 

   • Vær opmærksom på størrelsen af din kno.

   • Er ringen smallere eller bredere, kan din ringstørrelse variere. En smallere ring kan gøre, at du går en ringstørrelse ned og en bredere ring kan gøre, at du går en ringstørrelse op.

     

    Størrelsesguide til halskæder

    Hos Sisi Copenhagen udbyder vi halskæder i mange længder. Vores basiskæder Simple link chain og Simple ball chain fås i længderne 42, 45, 50, 60 og 80cm. 

    Det er altid en god idé, at måle nogle af sine eksisterende halskæder, før man bestemmer sig for en kædelængde. Så har man en bedre indtryk af, hvordan kæden hænger. 

    Når du skal måle din egen kæde, skal du lægge kæden ned på en plan overflade, og måle kæden fra den ene ende af halskæden til den anden. 

    Noter længden og brug det som en vejledning til når du skal købe din næste halskæde. 

    Vores forskellige kædelængder:

    40cm: Vi udbyder enkelte af vores halskæder i 40cm, hvilket er tæt på at være det man kalder en choker. Halskæden er meget kort, og går tæt op omkring halsen. Det er derfor vigtigt at man er opmærksom på dette, når man køber så kort en kæde. 

    Kæder på 40cm er gode til at kombinere med andre længere kæder, men kan også bruges alene for et mere simpelt udtryk.

    42cm: 42cm er den korteste længde vi udbyder i vores basiskæder (Vores Simple link chain og Simple ball chain). Halskæder med en kæde på 42cm er korte, og gode til hvis man ønsker at vedhænget skal hænge lige over ens trøjes halsudskæring. 

    45cm: Vores kæder på 45cm er en af de mest populære længder vi har. Halskæden passer stort set alle, men kan selvfølgelig godt fremstå lidt kort for nogen. Halskæden hænger pænt hvis man har en V-udskæring på, eller en højhalset trøje, hvor man ønsker at halskæden går ned over halsudskæringen. 

    50cm: En anden af vores mest populære længder, er vores kæder på 50cm. Halskæden er en god medium længde, der går ned til omkring midten af brystet. De fungerer i de fleste sammenhænge, og kan bruges af alle. 

    60cm: Vores kæder på 60cm er en af vores lidt længere kæder. Kæderne på 60cm går lige ned over brystet – men det kan selvfølgelig variere fra person til person. En halskæde på 60cm er ideel til at kombinere med andre kortere kæder, men kan også sagtens benyttes alene med et flot vedhæng på. 

    80cm: Vores kæder på 80cm er de længste vi udbyder. Halskæderne på 80 cm er lange, og går ned til omkring starten/midten af maven. Halskæder på 80cm kan sagtens bæres alene med et vedhæng, men kan også kombineres med andre kæder. 

    På billedet nedenfor ser man vores Simple link chain i 42, 45, 50, 60 og 80cm.