Er du en af vores nye ambassadører?

Kunne du tænke dig at være ambassadør for Sisi Copenhagen og skabe indhold på sociale medier (primært Instagram), hvor du fortæller autentisk og personligt om vores smykker? Så kunne det være du skulle være en af vores nye smykke-ambassadører! Bliver du udvalgt har vi sammensat et attraktivt ambassadørprogram.

Det vi leder efter...

Du har en autentisk og personlig profil, med sans for æstetik på Instagram (og evt. andre sociale medier), hvor du har lyst til at dele ærligt og visuelt flot indhold med vores smykker løbende. Vi vægter din profil og stil højere end det præcise antal følgere du måtte have og tager imod din ansøgning, hvis du har min 500 følgere samt en åben profil.

Hvorfor blive ambassadør for Sisi Copenhagen?

Du skal kunne lide vores smykker og ønske at blive associeret med Sisi Copenhagen. Du vil naturligvis blive honoreret for indsatsen og der er også mulighed for at få din profil eksponeret til vores +100.000 abonnenter/følgere på tværs af vores kanaler (f.eks. er der mulighed for at blive featured i vores nyhedsbrev). Men vigtigst af alt, skal du gøre det hvis du elsker at udtrykke din personlige stil gennem smykker, så meget som vi gør!

Interesseret?

Ansøg via formularen nedenfor - vi gennemgår løbende ansøgninger og vender tilbage hurtigst muligt, hvis vi synes der er et godt match. Bliver du godkendt sender vi dig vores ambassadøraftale, som vi indgår når samarbejdet går i gang.

Vi ser frem til at høre fra dig ♡
Mød nogle af vores ambassadører...