Din guide til dit næste par øreringe

Smykker er fantastiske til at understrege din personlige stil og din kvindelighed. Især øreringe kan fuldende dit look og på smukkeste vis fremhæve dine øjne. Læs med og bliv klogere på hvilke øreringe du skal vælge til dig selv eller hvis du mangler en gave til en du holder af. Vores smykker er smukke og farverige, unikke og ÆGTE. De er håndlavede med stor passion for naturens smukke ædelsten – og tilmed springer de ikke budgettet.

Vær enestående med vores øreringe

Kender du det når man har brugt flere timer på at finde det perfekte outfit og man møder op til festen og en af de andre gæster har samme kjole på? På et splitsekund mister den sin værdi, for du skiller dig ikke længere ud – den er ikke længere særlig. Sådan føles det i hvert fald. Med vores DESIGN MIX smykker kan du være (næsten) enestående, for hver en ørering fra kollektionen laves kun i et enkelt eller ganske få eksemplarer.

Feminine favoritter

Smykker med rosakvarts er så fine og feminine og et sikkert og klassisk valg, som passer til alt. Vores Ida øreringe er en absolut bestseller, som med den fine rosa farve og enkle form understreger et elegant og eksklusivt look. Rosakvarts er en ædelsten med et særligt spil i stenen, som gør øreringene unikke. Se også vores Emma øreringe med små fine zirkoner og i 22 karat forgyldt sølv.

øreringe

Match match match

Et godt råd, når man skal købe øreringe, er at matche dem med sin øjenfarve. Det fremhæver dine øjne helt vildt. Nogle gange kan det sågar se ud som om de får en anden farve. Hvis det er en gave til din veninde, er det jo også en sød tanke, at du har husket og tænkt på hendes øjenfarve.

Det kan også være super flot med farver, som står i kontrast til din øjenfarve. Orange og gyldne nuancer står i kontrast til blå øjne. Til brune øjne er lilla en smuk kontrastfarve og røde nuancer ser godt ud til grønne øjne.

øreringe 

 

Ønsker du at fremhæve dine brune øjne er vores Ella Hazel Golden Earring et godt bud. Har du blå øjne og ønske om at de skal se endnu mere blå ud må du se vores øreringe med blå onyx, som har den smukkeste dybe blå farve. Grøn onyx er en utrolig smuk smykkesten, som med sin skønne grønne farve vil få alle grønne øjne til at springe frem. Se vores øreringe med grøn onyx her.

Et andet tip er at matche din neglelak med dine øreringe. Det får dit outfit til at se gennemtænkt ud, understreger farven og udstråler sans for detaljen :)

Perler er det nye sort

Perler har altid været populære, men lige nu er de en kæmpe trend, som slet ikke er til at komme udenom. Vi ser at de barokke ferskvandsperler hitter, men også de helt fine klassiske perleøreringe. Vi har et stort udvalg af perleøreringe på shoppen i flere skønne farver og mange lækre designs. En favorit er vores Bella øreringe med smukke hvide barokke ferskvandsperler i 22 karat forgyldt sølv. Størrelsen og formen varierer på de barokke ferskvandsperler, hvilket gør dem unikke og smukke. Brug dem i et uhøjtideligt look med rå elementer som en læderjakke eller brug dem til understrege den klassiske og eksklusive stil, som perler også udstråler.

øreringe 

Vores Mona øreringe forener et klassisk og moderne look og fås i flere fine farver – find dem her i sølv med tidsløse hvide perler. Se alle vores perleøreringe her.

Kan man blande guld og sølv?

Hos Sisi Copenhagen elsker vi farverige smykker i både sølv og forgyldt. Vi mener ikke at der er nogen regler om, at man ikke kan blande guld og sølv. Tværtimod kan det være en god måde at skabe et originalt og personligt look på, samtidig med, at det kan være med til at give dine smykker et mere afslappet udtryk. De forskellige ædelsten kan se meget forskellige ud afhængig af om de er med sølv eller i forgyldt. Smykker i forgyldt får en varm toning, hvor sølv er en koldere farvetone. Din egen farvetone kan være en fin indikation for om du er mest til guld eller sølv. I virkeligheden handler det jo bare om hvad man bedst kan lide og vi ser selvfølgelig ingen grund til at lave firkantede regler herom :-)

Rigtig god shoppelyst :-)